Facials

Mini Facial
Deze gelaatsverzorging duurt 30 min en is perfect voor iedereen met een drukke agenda.
Door gebruik te maken van producten die perfect aangepast zijn aan uw huidtype, en alle essentiële stappen van een gelaatsverzorging toe te passen, gaat u na slechts een half uur helemaal fris en stralend naar huis.

Duur: 30 min
Wat: Dubbele reiniging, peeling, serum, kort masker, dagcrème
Prijs: €35


Midi Facial

Wanneer u een uurtje de tijd heeft, kies dan zeker voor deze gelaatsverzorging. Een drukpuntmassage zorgt ervoor dat uw huid alle producten nog beter opneemt waardoor hun werking effectiever is. En het is nog ontspannend ook!

 
Duur: 60 min
Wat: Dubbele reiniging, peeling, serum, drukpuntmassage, masker, dagcrème
Prijs: €50Luxe Facial

Wilt u helemaal ontspannen en tegelijk de beste huidverzorging krijgen? Dan is de luxe facial perfect voor u!
Elke stap en product zijn zorgvuldig uitgekozen voor uw huid. Naast een drukpuntmassage geniet u tijdens deze verzorging ook van een uitgebreide gezicht, nek en schoudermassage.

Duur: 90 min
Wat: Dubbele reiniging, peeling, serum, drukpuntmassage, uitgebreide massage van gezicht, nek en schouders, masker, dagcrème
Prijs: €70Korean Skincare

Deze behandeling volgt de 10 stappen van het Koreaans beauty (K-beauty) regime. Hiervoor wordt er gebruikt gemaakt van Koreaans verzorgingsproducten.

Dit omvat een reiniging met een base van olie, een reiniging met een base van water, peeling, lotion, serum, essence, sheetmask, oogverzorging, dagverzorging en spf. De verschillende producten worden door middel van een relaxerende massage aangebracht zodat ze optimaal opgenomen worden door de huid.

Duur: 90 min
Wat: Reinigings olie, reinigings water/schuim, peeling, tonic, serum, essence, masker, oog verzorging, dag/nacht verzorging, zonnecrème
Prijs: €85